Geld & Emotie

Tijd nemen voor je relatie met geld


Een effectieve cursus voor mensen die hun relatie met geld willen verbeteren.

Inhoud

In deze cursus onderzoeken we hoe je over geld denkt en welke invloed het heeft op je leven en geluk. Je overtuigingen hebben grote invloed op je. Dat betreft ook de overtuigingen die je over geld hebt.


Gezamenlijk gaan wij aan de slag met hoe je over geld denkt, hoe jouw relatie met geld er uitziet en welke invloed deze heeft op je leven, je tevredenheid, welbevinden en geluk.


Welke relatie heb je met geld?


Hoe dan ook, je hebt een relatie met geld – of je wilt of niet.


Je weet, voor een relatie is het waardevol als wij er voldoende respect voor hebben en aandacht aan schenken. Daardoor kan deze relatie nog mooier worden en jou ondersteunen het beste uit jouw leven te halen en zo veel mogelijk van het leven te genieten!

Programma

De cursussen worden in kleine groepen gegeven. De groepen bestaan uit 6 tot 12 deelnemers, zodat iedereen genoeg tijd en aandacht krijgt.


U kunt deze cursus ook individueel of samen met je partner volgen.


De introductiecursus wordt op een middag gegeven. Tevens worden verdiepingscursussen aangeboden, waarmee je de gewonnen inzichten ook praktisch in je dagelijks leven kunt brengen en een duurzame en vertrouwensvolle relatie met geld kunt opbouwen.Heb je interesse?


Vraag hier aan wanneer de komende cursus plaats vindt: info@doris-seibert.nl