Stress?

Ken je het dat je tussendoor vergeet te ademen, of dat je gejaagd ademt als je gestrest bent of dat je het gevoel hebt dat je niet goed kunt door ademen als je niet lekker in je vel zit?


Ik ben Integratieve Ademtherapeut en help mensen die met zich zelf in de knoop zijn geraakt om weer bevrijd door te ademen.


Dat doe ik op een eenvoudige manier: je komt in mijn praktijk, we bespreken wat er aan de hand is en dan kijken wij samen, op een heel praktische wijze, hoe je de knoop kan oplossen.


We gaan met jouw ademhaling aan de slag, waarbij ik je begeleid om bewust je in- en uitademing te verbinden. Als je dat doet, kun je meteen veel van jezelf waarnemen. Je kunt herkennen wat het is wat jou blokkeert en waardoor je soms in de knoop raakt.


Als wij dat enkele keren samen hebben gedaan -oefening baart kunst- kun je zelfstandig ermee aan de slag.


Het zogenoemde bewuste en verbonden ademen is een effectieve methode om ervoor te zorgen dat je bijtijds herkent dat je weer een knoop aan het creƫren bent.


Dus wil je weer bevrijd en ontspannen kunnen ademen, aarzel dan niet om een afspraak bij mij te maken en gun jezelf Integratieve Ademtherapie.

     Adem je vrij!