Weer vrij voelen

Een onrustig gevoel, opgejaagd. Het gevoel hebben dat je knel zit, vast blijft zitten in patronen waar je niet uitkomt. Veel piekeren, je leeg voelen, het idee hebben dat mensen je niet begrijpen. Herkenbaar?


Veel mensen komen op een bepaald moment in hun leven op een punt waarbij ze vastlopen of waarbij ze denken: zo kan het niet langer, dit moet toch anders kunnen?


Ik help je graag om de knopen die in je leven zijn ontstaan te ontwarren en maak daarbij gebruik van lichaamsgeoriƫnteerde psychotherapie. Daarbij worden hoofd en hart weer met elkaar verbonden. Hierdoor ga je je rustiger voelen en krachtiger en kom je in balans.


Integratieve ademtherapie met bewust en verbonden ademen is de kern van mijn werk. Daarnaast gebruik ik verschillende methoden om je uitgebreid te ondersteunen, zoals cognitieve gedragstherapie, Voice Dialogue, The Work van Byron Katie, elementen uit de positieve psychologie en de diepgaande en effectieve ELPH-therapie.


Wil je ook de weg naar jezelf weer terugvinden en in je kracht komen te staan? Dat kan. Bovendien leer ik je eenvoudige tools, die je zelf in het dagelijks leven toe kunt passen. Hiermee krijg je de sleutel in handen tot een gelukkig leven.


Wil je meer weten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op.